Економіка

Житомирська міська дитяча лікарня хоче купити на аукціоні газонокосарку

14 April 2016, 16:00

Комунальна установа «Центральна дитяча міська лікарня м. Житомир» збирається купити на інтернет-аукціоні газонокосарку за без малого 7 тисяч гривень.

Закупівля машини спецпризначення оголошена 13 квітня на сайті Держакупівлі.онлайн. Період уточнень триватиме до 16 квітня.

Установа збирається придбати газонокосарку певної марки - Texas Razor 4610 TR/W потужністю 3,1 кінських сил на бензині, виробництва Данії. Очікувана вартість закупівлі становить 6,9 тисяч гривень (з ПДВ), розмір мінімального кроку пониження ціни - 207 грн.

Місцем поставки товару вказана адреса лікарні - вул. Шевченка, 2 у Житомирі.

У документації зазначено, що косарка має бути новою, відповідати вимогам охорони праці, екології та пожежної безпеки, її якість має бути підтверджена документально. Також зазначається, що учасники аукціону можуть пропонувати аналог вказаного устаткування.

Дата початку аукціону за лотом очікується.

Як вдалося дізнатися, інтернет-магазини пропонують газонокосарку Texas Razor 4610 TR/W від 4,6 тис. грн, однак зараз їх немає в наявності. Інтернет-магазин, який називає себе офіційним дилером компанії Texas, пропонує цю машину за 6980 грн.

Як розповіли Житомир.info в адміністративно-господарській частині Житомирської міської дитячої лікарні, територія садка та газону стаціонарного відділення лікарні на вул. Шевченка, 2  складає 11200 кв. м. Крім того, косаркою обслуговуватимуться газони і клумби 9 дитячих поліклінік по Житомиру, зокрема, 3032,4 кв. м території навколо дитячої поліклініки на вул. 1 Травня. Загалом виходить близько 17 тисяч квадратних метрів площі.

«Чому саме така модель косарки була обрана – тому що ми ставимо на меті придбати якісну техніку, якої вистачить надовго. Недорогі моделі не служать довго, і потім потребують ремонту або взагалі списання», - пояснили в адміністративно-господарській частині.  

Як повідомляв Житомир.info, на початку квітня Житомирська дитяча міська лікарня оголосила про намір придбати 7600 гумових рукавичок, 11 найменувань ліків для надання невідкладної допомоги та 3 тисячі упаковок пакетів для сміття.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі