Події

У Бердичеві двоє хлопців на краденій машині приїхали за краденим мотоциклом

15 April 2016, 14:25

У Бердичеві Житомирської області двоє молодих хлопців викрали у місцевої жительки мотоцикл. Транспортний засіб заховали в кущах неподалік колишньої військової частини та пізніше приїхали забирати двоколісник на машині, яку напередодні теж викрали у вітчима одного з крадіїв.

Про це повідомляють на сайті ГУ Нацполіції у Житомирській області.

«На початку квітня до Бердичівського відділу поліції звернулась 37-річна місцева жителька із заявою про крадіжку її мотоцикла. Зловмисник заліз до гаража, зірвавши навісний замок. Згодом місцевий житель повідомив до поліції, що неподалік колишньої військової частини виявив мотоцикл, захований у кущах. На місці події з’ясувалось, що це розшукуваний транспортний засіб. Припустивши, що крадій має повернутися за ним, оперативники влаштували засідку. Уночі до сховку під’їхав автомобіль, з якого вийшло двоє молодиків та зібралися забрати мотоцикл. Поліцейські їх затримали та доставили до відділу поліції.

Затриманими виявилися двоє жителів райцентру віком 21 та 23 роки. Автомобіль, на якому вони приїхали, теж перебував у розшуку як викрадений. Про зникнення свого Citroen напередодні до поліції повідомив 36-річний власник, як згодом з’ясувалось, вітчим одного з хлопців», – йдеться в повідомленні.

Хлопцям загрожує від 5 до 8 років позбавлення волі з конфіскацією майна або без такої.

Як повідомляв Житомир.info, у Житомирській області 2 студентів викрали ВАЗівку та за кількасот метрів врізалися в бетонну огорожу.

 Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі