Місто

У Житомирському фармацевтичному коледжі представили галузеві стандарти третього покоління

18 April 2016, 12:07

Актуальні питання підготовки фахівців фармацевтичної галузі обговорювали в Житомирському фармацевтичному коледжі в п’ятницю 15 квітня. Педагогічний колектив підготував для розгляду провідним спеціалістам-фармацевтам та представникам Міністерства охорони здоров’я методичну та наукову літературу.

«Наш навчальний заклад, разом з коледжем Національного фармацевтичного університету, є розробниками вже третього покоління галузевих стандартів. Це для молодших бакалаврів і бакалаврів. Це теж велика праця наших викладачів. До цієї наради наші викладачі розробили комплекс навчально-методичного забезпечення. Що туди входить: навчальні програми, підручник або посібник і робочий зошит. Я думаю, що сьогодні питання, які висвітлені на нашій нараді, і які будуть обговорені, вони будуть сприяти підготовці всіх спеціальностей фармації», – розповідає директор Житомирського базового фармацевтичного коледжу Євгеній Хомік.

Провідні спеціалісти фармацевтичної галузі високо оцінюють підготовку колективу коледжу до наукової наради. Академіки кажуть: важко переоцінити вклад викладачів Житомирського фармацевтичного коледжу у науку.

«Я захоплений цим вузом чому, тому що він кращий. У ньому все є, для того щоб він був кращим. Тут є кадри, є кандидати наук, є спеціалісти, які готують кадри на високому рівні. Матеріальна база – найкраща з усіх закладів медичного і фармацевтичного характеру, які готують спеціалістів в коледжах», – каже ректор Національного фармацевтичного університету Валентин Черних.

«Саме завдяки викладацькому складу цього фармацевтичного коледжу значно покращились показники видавничої діяльності. Я маю на увазі, що надзвичайно багато навчальних посібників та підручників по фармації якраз видано, створено і написано саме викладачами цього фармацевтичного коледжу», – розповідає директор державної установи «Центральний методичний кабінет підготовки молодших спеціалістів» МОЗ Тетяна Чернишенко.

Загалом на нараді були представлені науково-методична література, навчальні посібники та робочі зошити.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі