Місто

У Житомирі планують повністю відремонтувати 17 ліфтів, які не працювали більше двох десятків років

18 April 2016, 12:29

У Житомирській міській раді планують повністю відремонтувати 17 ліфтів, які не працювали більше 20 років.

Проект рішення «Про затвердження переліку об’єктів капітального ремонту житлового фонду на 2016 рік» опублікований на сайті Житомирської мерії.

«З метою забезпечення утримання житлового фонду в належному технічному стані шляхом виконання необхідних робіт з його капітального ремонту, відповідно до рекомендацій робочої групи з відбору житлових будинків, що першочергово потребують капітального ремонту в 2016 році, статей 27, 30 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет міської ради вирішив:

1. Затвердити перелік об’єктів капітального ремонту житлового фонду на 2016 рік згідно з додатком.

2. Управлінню житлового господарства міської ради забезпечити проведення робіт з капітального ремонту житлового фонду в межах обсягів фінансування, передбачених у міському бюджеті на 2016 рік», – йдеться у проекті рішення.

Начальник управління житлового господарства Житомирської міської ради Сергій Кондратюк розповів у коментарі Житомир.info, що цього року в місті планують відремонтувати 17 ліфтів.

«Цей титул зроблений під програму «Ефективне та надійне житло м. Житомир», тому тут не вказані кошти. А програмою передбачено майже 46 млн грн. Стосовно асфальтного покриття, зверніть увагу, цього року вирішили підійти комплексно: спочатку Польова, Крошня і поточний ремонт, який буде проводитися по всьому місту. Щодо ліфтів, у нас є перелік об’єктів, де ліфтів немає вже більше 20 років, ось там буде здійснювати повний ремонт. В основному це колишні гуртожитки, які передали в комунальну власність, і у яких там вже нічого не було розкрадено, розбито, розламано», – розповів Сергій Кондратюк.

Як повідомляв Житомир.info, у Житомирі за 160 мільйонів хочуть покращити місто – розробили проект Комплексної цільової програми.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі