Політика

Юристи громадської приймальні Борислава Розенблата продовжують боротьбу з «чорними» ріелторами у Житомирі

18 April 2016, 12:46

Юристи Громадської приймальні народного депутата України Борислава Розенблата продовжують боротьбу з "чорними" ріелторами у Житомирі.

1 квітня суд першої інстанції повернув житомирянину Володимиру Андрушко його квартиру, яку у нього відібрали шахраї.

«Андрушко Володимир, звернувся до мене з проханням повернути квартиру, яку  у нього відібрали незаконно, доки він сидів у тюрмі. Вийшовши з місця відбуття покарання, чоловік дізнався, що його було виписано з квартири. Своєї згоди він на це не давав, але шахраї підробили довіреність від його імені і продали квартиру», – розповів юрист громадської приймальні Володимир Красовський.

За словами Красовського, у Житомирі вже кілька років діє група «чорних» ріелторів, які шахрайським шляхом відбирають квартири у законних власників:

«Це вже друга моя справа, яка стосується квартирних аферистів, де фігурує прізвище Баримбой О.В. Восени 2015 року у житомирянки Світлани Краєвої неодноразово намагались відібрати житло. Представником останнього власника квартири нібито виступав Баримбой О.В. У справі ж Володимира Андрушко Баримбой О.В виступає фізичною особою – покупцем. Два випадка з однією і тією ж людиною та зі схожими обставинами по квартирних питаннях, а з боку правоохоронних органів немає ніяких дій. Баримбой О.В ходить на волі, у нього все добре, а люди без квартир» –говорить Володимир Красовський.

Оскільки це вже друга ідентична ситуація, з якою звертаються до громадської приймальні народного депутата України Борислава Розенблат, помічники нардепа підготували звернення до Генеральної прокуратури та Міністерства юстиції з проханням перевірити законність діяльності ріелторів та нотаріусів, імена яких фігурують у справі квартирних аферистів.

Прес-служба Борислава Розенблата

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі