Події

У поліції розповіли подробиці аварії Chrysler та таксі на проспекті Миру в Житомирі

18 April 2016, 16:04

Автомобіль Chrysler, який 14 квітня на проспекті Миру, 37 у Житомирі врізався в таксі, з місця ДТП зник та здійснив наїзд на працівника патрульної поліції. В аварії постраждав водій таксі та пасажирка.

Про це Житомир.info розповів слідчий слідчого управління ГУ Нацполіції в Житомирській області Сергій Скачков.

«Особисто я не бачив, але зі слів патрульного то так, йому дійсно там наїхав він на ногу тим Chrysler і втік. На момент ДТП за кермом Chrysler був власник, а хто поїхав, поки що встановлюємо. Стосовно пасажира поки стверджувати не можу, бо в мене немає цих даних. Особа, яка поїхала встановлюється. Я коли приїхав на місце події, Chrysler вже не було. Мені поліцейський сказав, що водій наїхав і втік, то вони його там переслідували, я оформив місце ДТП і одразу поїхав вилучати транспортний засіб на місце, де його залишили. На місці ДТП був водій Chrysler, його потім поліцейські доставили до міськвідділу, він там пояснення ніби писав, і його перевіряли на алкоголь. За кермом був Мазур Олександр. Стосовно потерпілих: жінка, пасажирка Lanos, вона себе погано почувала і наступного дня звернулася в лікарню, і лишилася на стаціонарі. Водій Lanos, він забився головою в момент удару, від госпіталізації він відмовився і в мене немає інформації чи він потім звертався», – зазначив слідчий Сергій Скачков

Як повідомляв Житомир.info, 18 квітня у соцмережі повідомили про ДТП за участю таксі та Chrysler і наїзд на патрульного поліцейського.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі