Місто

Житомиряни просять відновити транспортне сполучення Крошня-Гідропарк, у міськраді обіцяють подумати

19 April 2016, 09:29

Житомиряни просять відновити транспортне сполучення Крошня-Гідропарк, у міській раді обіцяють подумати над цим.

Петиція про транспортне сполучення Ніни Олексіївни Батанової була опублікована на сайті Житомирської міської ради 18 квітня.

«Прошу міську раду покращити транспортне сполучення між Крошнею та Гідропарком, оскільки зараз із Крошні туди не ходить жоден тролейбус і жодна маршрутка. Незабаром настане тепла пора року, і всі житомиряни, за винятком жителів Крошні, зможуть доїхати до гідропарку без пересадок. А ми знову позбавлені навіть такої нескладної за вирішенням послуги?! Ще два роки тому крошенці могли доїхати до Корбутівки тролейбусом та маршруткою, тепер тролейбус до Гідропарку відмінили зовсім, а маршрутці №30 змінили маршрут, а тому вона повертає на Мальованку, не доїжджаючи 2 зупинки до Гідропарку», – йдеться у тексті петиції.

Заступник Житомирського міського голови Дмитро Ткачук розповів Житомир.info, що наразі не планується відновлювати транспортне сполучення між Крошнею та Гідропарком через нестачу рухомого складу, проте про маршрутне таксі все ж подумає.

 «Поки що не планується відновлювати сполучення між Крошнею та Гідропарком. Окремого рухомого складу не вистачає, хіба що після зміни комплексної мережі після підрахунку пасажиропотоку. Можливо, але не зараз. Щодо 30 маршрутки можна подумати, аби вона під’їжджала на літній період до гідропарку», – сказав Дмитро Ткачук.

Як повідомляв Житомир.info, у серпні 2012 року у Житомирі маршрут тролейбуса №12 «Крошня-центр» планували продовжити до гідропарку.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі