Суспільство

Підприємство нардепа через борги Бердичівської РДА припиняє возити пільговиків

21 April 2016, 09:44

Підприємство народного депутата України Олександра Ревеги через борги Бердичівської РДА припиняє возити пільговиків, крім учасників АТО та інвалідів І групи.

Оголошення про припинення перевезення розклеєні по місту.

«У зв’язку з відсутністю фінансування пільгових перевезень на приміських маршрутах Бердичівською РДА (заборгованість за І квартал 2016 року складає 986,7 тис. грн) з 21.04.2016 р. ТОВ «Бердичівське АТП- 11837» припиняє перевезення пасажирів усіх пільгових категорій за винятком: учасників АТО та членів сімей загиблих учасників АТО, інвалідів І групи», – йдеться у повідомленні.

Заступник голови Бердичівської РДА Людмила Димидюк розповіла Житомир.info про те, що зараз ведуться перемовини з перевізником.

«Справа у тому, як ви знаєте, фінансування пільгових категорій було за рахунок державного бюджету, за рахунок надходження державної субвенції. У цьому році фінансування згідно постанови покладено на місцеві бюджети. І на даний момент, це питання вивчається. Завтра у нас сесія і ми буде це питання піднімати, і воно в стадії вирішення. У нас тільки два перевізника. Поки один відмовився, але з ним йдуть перемовини. Ми працюємо над цим питанням, аби не було соціальної напруги», – розповіла Людмила Димидюк.

У ТОВ «Бердичівське АТП-11837» Житомир.info повідомили, що їх власником є Ревега Олександр Васильович.

Як повідомляв Житомир.info, в декларації нардепа від Бердичева Олександра Ревеги є інформація про те, що його внески в статутний фонд підприємства ТОВ «Бердичівське АТП- 11837» у 2015 році склали 635 тис. 159,25 грн.

Фото з сайту Бердичів BIZ

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі