Місто

Працівники та клієнти компанії «Полісся Моторс Груп» долучились до всесвітнього Дня Землі

25 April 2016, 12:44

Озброївшись заступами клієнти та працівники компанії «Полісся Моторс Груп» вранці 23 квітня зібрались на майданчику біля автосалону. Приводом для збору став всесвітній День Землі. В цей день у цей день у компанії вирішили висадити з десяток дерев і таким чином озеленити Житомир.

«Ми хотіли, такою акцією, внести хоч невеличку лепту в таку важливу подію, яка проходить під егідою ООН. І наша компанія також хоче підтримати екологію нашої планети, щоб ми всі розуміли наскільки це важливо. І зробити щось маленьке, але важливе, щоб підтримати екологію нашої планети. Тому ми посадили ці невеличкі дерева. Сподіваємось, що вони тут приживуться і будуть поліпшувати екологію, хоча б, нашого міста, біля нашого автосалону», – розповідає керівник відділу продажу Лариса Янчецька.

До висадки дерев долучились клієнти компанії «Полісся Моторс Груп» разом з дітьми, а також працівники автосалону.

«Планета наша знищується. Дерев стає менше, а висаджується мало. Тому більше кисню, більше зелені - більше радості. Адже людина повинна посадити дерево, виростити дитину і побудувати будинок», - розповідає працівник автосалону Юрій.

Окрім висаджених дерев у автосалоні компанії «Полісся Моторс Груп» встановили контейнери для макулатури та використаних батарейок.

«Здати 60 кілограмів макулатури – це означає посадити одне живе дерево, тому якщо в когось вдома є непотрібна макулатура, яка лежить десь в сараї, або в якійсь коморі – ми запрошуємо наших клієнтів, всіх жителів Житомира. Ми здамо і ще посадимо декілька дерев і , сподіваюсь, запросимо наших клієнтів, та жителів Житомира взяти участь ще в одній акції», – каже керівник відділу продажу Лариса Янчецька.

Компанія «Полісся Моторс Груп» закликає житомирян долучатись до озеленення нашого міста і дбати про екологію.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі