Політика

У Бердичеві змінили керівництво ВО «Свобода» – тепер буде керувати жінка

25 April 2016, 16:45

23 квітня 2016 року в Бердичеві на загальних зборах міського осередку ВО «Свобода» було прийнято рішення про зміну керівництва – виконуючою обов'язки голови Бердичівської міської організації ВО «Свобода» стала Ольга Матвійчук.

Про це повідомляє прес-служба Житомирської обласної організації ВО «Свобода».

«Перш за все наш осередок – це когорта націоналістів, людей об'єднаних ідеологією в боротьбі за Велику Українську Державу. Це та сила, яка має встановити на нашій Богом даній землі Українську Перемогу. Сьогодні бердичівські побратими довірили мені очолити цей процес. Усвідомлюючи велику відповідальність, зроблю все, аби наша робота була максимально результативною», – зазначила Ольга Матвійчук.

В прес-службі обласної організації ВО «Свобода» Житомир.info повідомили, що попереднім керівником Бердичівського осередку був Олексій Побережний.

«Він сам склав повноваження у зв'язку з особистими обставинами: зараз більше часу проводить в Житомирі, а за його словами, Бердичевом має займатись людина, яка завжди на місці. Тому за поданням Побережного виконуючою обов'язки голови організації обрано Ольгу Матвійчук», - розповіли свободівці.

Біографічна довідка: Ольга Матвійчук народилася 28 березня 1987 року у м. Бердичеві. У 2012 році закінчила факультет соціального управління Академії праці та соціальних відносин м. Києва. 2011 – 2014 рр. – працювала спеціалістом І категорії управління праці та соціального захисту населення виконавчого комітету Бердичівської міської ради.

З квітня 2014 року по червень 2014 року працювала на громадських засадах радником голови Бердичівської районної державної адміністрації.

З червня 2014 року по жовтень 2014 року працювала завідувачем сектору організаційно-аналітичного забезпечення роботи голови Деснянської районної в місті Києві державної адміністрації.

З січня 2015 року працює керівником громадської приймальні депутата-свободівця Київради Кузика П.М.

Член Всеукраїнського об’єднання «Свобода» з 2010 року. Заступник голови Житомирської обласної організації ВО «Свобода» з питань національної пам'яті та політичної освіти.

Як повідомляв Житомир.info, в лютому 2014 року керівника Бердичівського осередку ВО «Свобода» Олексія Побережного викликали на допит з приводу штурму Житомирської ОДА. На місцевих виборах 2015 року Побережний був обраний депутатом Бердичівської міської ради.

Фото прес-служби ВО "Свобода"

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі