Економіка

Житомирський спецкомбінат хоче закупити ритуальних вінків на 190 тис. грн і якісну дошку для домовин

25 April 2016, 16:56

Комунальне підприємство «Спеціалізований комбінат комунально-побутового обслуговування» Житомирської міської ради через систему ProZorro хоче придбати дошку м’якої породи, а також ритуальні кошики та вінки.

Про це йдеться на сайті Держакупівлі.онлайн.

Так, спецкомбінат збирається закупити 30 кубометрів необрізаної дошки товщиною 0,025 м, шириною від 0,16 м; та довжиною 2,25 м або 4,5 м. Очікувана вартість закупівлі – 21 тисяча гривень з ПДВ та доставкою.

Як повідомила Житомир.info секретар тендерного комітету комунального підприємства КП «СККПО» Житомирської міської ради Оксана Зубченко, м’яка дошка, яку збирається придбати спецкомбінат, піде на виготовлення домовин.

«Ми проводимо тендер терміном на 3 місяці, щоб побачити, які є постачальники і пропозиції, яка ціна і якість. Бо у минулих роках ми мали гіркий досвід, коли ціна на товар влаштовувала, але якість була погана. У документації вказано, що товар має постачатися партіями не більше 10 м³ на місяць Якщо тендер виявиться вдалим, оголосимо до кінця року», - прокоментувала секретар комітету.

Пропозиції подаються до 28 квітня 2016 року, початок аукціону – 29 квітня.

Також спецкомбінат проводить аукціон із придбання 800 вінків та корзин зі штучної хвої орієнтовною вартістю 190 тисяч гривень.Товар має постачатися невеликими партіями на замовлення, по 100 штук щомісячно. Кінцевий строк подання тендерних пропозицій – 6 травня 2016 року.

Зі слів Оксани Зубченко, у місті працює 4 ритуальних бюро спецкомбінату.

Нагадаємо, Житомир активно готується до Пасхи і поминального тижня: комунальники впорядковують цвинтарі, городяни прибирають могили родичів. Свято Пасхи у 2016 році припадає на 1 травня. 

За інформацією сайту Житомирської мерії, предметом діяльності підприємства «Спеціалізований комбінат комунально-побутового обслуговування» є, зокрема,  надання ритуальних послуг, виготовлення і реалізація предметів ритуальної належності, столярних виробів, а також торгівля ритуальними атрибутами.

Як повідомляв Житомир.info, у Житомирській області вартість поховання - одна з найбільших в Україні. У 2015 році Житомирський спецкомбінат провів тендер із придбання 1400 металевих хрестів і 100 надгробників.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі