Місто

У Житомирі відкрили Сімейний центр розвитку та здоров’я «Оксиліон»

26 April 2016, 09:51

Сімейний центр розвитку та здоров’я «Оксиліон» відчинив двері для житомирян. На відкриття завітали десятки гостей, які є клієнтами і друзями засновниці центру Оксани Слободян.

Гомеопатія, мануальна терапія і вертебрологія, інноваційна косметологія, психологія та розвиваючі заняття для дітей - це далеко не повний перелік напрямків, за якими працюватиме «Оксиліон».

«Оксану Слободян я знаю вже кілька років, як лікаря, професіонала у сфері косметології. Я є її клієнтом уже досить тривалий час і можу сказати, що її діяльність у мене асоціюється тільки з високим професіоналізмом і якістю послуг, які вона надає», – розповіла гостя заходу Тетяна Забродська.

Медик за освітою Оксана Слободян переконує, у центрі «Оксиліон» до вирішення проблем будуть підходити комплексно, аби лікування було максимально ефективним.

«Ми будемо пропонувати омолодження, оздоровлення, лікування шкіри зсередини. Ми будемо пропонувати обстеження організму, знаходити причини, лікувати їх і тільки після того пропонувати якісь маски, уколи, тощо. Тобто в результаті людина отримує і здоров'я, і красиву шкіру. Спосіб лікування теж незвичайний. Ми не лікуємо таблетками, ми не лікуємо хімією, ми лікуємо тільки натуральними речовинами, натуральними ліками. Це медицина, яка дозволяє остаточно давати людині здоров'я, виліковувати важкі хвороби теж остаточно. Тому напрямок у нас – лікування», – каже засновниця сімейного центру здоров'я та розвитку «Оксиліон» Оксана Слободян.

Окрім подолання косметологічних проблем фахівці центру «Оксиліон» допоможуть і у боротьбі із зайвою вагою.

«Буде і дієтолог, ми будемо підбирати людині раціон, друге - у нас є зал, де ми будемо проводити спеціальний фітнес. Третє - ми будемо лікувати порушення обміну речовин: обстежуємо організм, знаходимо причину, яка викликала порушення обміну речовин, лікуємо гомеопатією і таким чином даємо людині здоров'я і можливість схуднути» – каже Оксана Слободян.

Зберегти або відродити молодість житомирянки зможуть за допомогою еколіфтингу, який включатиме елементи йоги, пілатесу та фітнесу.

«У чому секрет еколіфтінгу? Це набір вправ, який в одному тренуванні для себе включає вправи для м'язів обличчя, тіла і для інтимних м'язів. Тренуючи м'язи обличчя ми продовжуємо і зберігаємо собі молодість, тренуючи м'язи тіла, ми зберігаємо собі гарну фігуру і тренуючи м'язи милого тазу, ми даємо можливість собі бути надовго сексуальними, привабливими і красивими», - каже Оксана Слободян.

Чоловіків і жінок, дорослих та дітей фахівці Сімейного центру розвитку та здоров’я «Оксиліон» чекають за адресою, вул. Небесної Сотні, 60.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі