Влада

Влада Житомира розповіла про перші кримінальні провадження щодо неефективного використання бюджетних коштів

26 April 2016, 09:53

Фінансові порушення під час використання бюджетних коштів буде вивчати новостворена робоча група.

Про це 26 квітня на брифінгу повідомив перший заступник мера Житомира Олексій Ясюнецький.

Представники робочої групи з питань ефективного використання коштів міського бюджету розповіли про перші виявлені факти: завищена вартість ламп у школі №26, незрозуміла оренда техніки в інспекції з благоустрою та аварійний стан літнього театру «Ракушка» після ремонту.

«Вже є кримінальне провадження по 26-й школі, де завищена вартість ламп. Маємо ще по комунальному підприємству «Інспекція з благоустрою м. Житомира», де техніку передали в оренду, оренда з січня не платиться, і ми не можемо знайти цю техніку», - сказав Олексій Ясюнецький.

Про ситуацію в КП «Парк» та реконструкцію «Ракушки» більш детально розповіла секретар міської ради Наталія Чиж.

«12,4 млн грн було витрачено на ремонт «Ракушки». Вона сьогодні в жахливому стані, її потрібно всю переробляти. Попередньо є висновок експертів, що там були порушені всі норми як матеріалів, так і будівництва. Ми запланували на цей рік багато фестивалів, але як їх там проводити – ми не знаємо», - сказала Чиж.

Детальніше дивіться у сюжеті.

Як повідомляв Житомир.info, 29 березня 2016 року новий директор КП «Парк» Володимир Шуст показав журналістам і громадським активістам, у якому жахливому стані зараз перебуває реконструйована «Ракушка».

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі