Місто

Директор КП «Парк» показав, що сталося з житомирською «Ракушкою» після реконструкції

29 March 2016, 20:11

 Як зараз виглядає реконструйований літній театр «Ракушка», журналістам і громадським активістам 29 березня показав новий директор КП «Парк» Володимир Шуст, якого нещодавно призначили на цю посаду.

Стіни гримерних вкриті пліснявою, бо відремонтований дах протікає.

«Я вже думав, те, що дійсно є старе, яке працює по 40, по 50 років в парку, є такі у нас каруселі, то вже Бог з ним. Але коли об'єкт, який здався в експлуатацію, якщо я не помиляюся, в серпні 2015 року, тут був проведений один-єдиний захід за цих 4 роки, які він будувався. І ось ми бачимо, пройшло лише півроку, це в кожному приміщенні те, що ми з вами бачимо. Люди тут ще не проводили жодних заходів, а треба ставати і починати робити все спочатку. Більше 12 мільйонів, якщо я не помиляюся, було виділено коштів на реконструкцію цього об'єкту, а сьогодні, будемо говорити відверто, нормальних людей для проведення нормального заходу мені, як директору, буде соромно сюди привести», - сказав Володимир Шуст.

Також директор комунального підприємства розповів, що повідомив міському голові про стан літньої естради і з дня на день він матиме розмову з підрядниками.

«Це все сфотографували, було передано нагору, був поставлений до відома міський голова Сергій Іванович Сухомлин. Запрошені до міського голови керівники двох підрядних організацій, які цей об'єкт робили, і по тій розмові, яка у нас відбулася з Сергієм Івановичем, я думаю, що там відбудеться чоловіча розмова, після якої, мабуть, будуть прийняті якісь певні висновки і, мабуть, комусь доведеться, я дуже на те сподіваюсь, ці гріхи, які повилазили за ці півроку, їх дороблювати до кінця», - розповів Шуст.

Як повідомляв Житомир.info, у 2012 році на реконструкцію літньої естради «Ракушка» з держбюджету було виділено майже 6 млн. грн., але освоїти вдалося лише 3 млн. грн., решту грошей довелося повернути. У серпні 2013 року влада міста оголосила тендер на добудову літнього театру, переможець повинен був завершити роботи до кінця 2013 року, але у вересні з'явилося повідомлення, що роботи по реконструкції «Ракушки» припинені. Недобудований літній театр став об'єктом жартів у КВК.

У січні 2014 року комунальне підприємство «Парк культури та відпочинку ім. Гагаріна» провело черговий тендер на завершення реконструкції «Ракушки». Згодом начальник управління культури повідомила, що завершити реконструкцію літньої естради планують до Дня міста. У липні цього ж року перший заступник мера Сергій Сухомлин сказав, що завершення реконструкції до святкування Дня міста навряд чи можливе, тому що потрібно економити. Наприкінці 2014 року реконструкція «Ракушки» ще продовжувалася.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі