Події

У Коростишеві під час затримання грабіжник поранив поліцейського

27 April 2016, 10:05

У Коростишеві Житомирської області 25 квітня затримали 30-річного жителя Одещини відразу після вчинення квартирної крадіжки. Намагаючись втекти з місця події, чоловік накинувся на поліцейських з ножем. У результаті один з оперативників отримав поріз руки, а затриманий - поранення з травматичної зброї.

Про це повідомляють на сайті ГУ Нацполіції в Житомирській області.

«Події розгортались близько 11.00 в одному з мікрорайонів міста. Розшуківці виявили проникнення до однієї з квартир 5-типоверхівки. З тильної сторони будинку знаходилась драбина, приставлена до віконного отвору. Характерні сліди злому металопластикової конструкції свідчили про високу ймовірність потрапляння до оселі сторонньої особи.

Розшуківець кинувся до незнайомця, щоб затримати, втім той неочікувано вихопив ножа й почав ним розмахувати, намагаючись втекти і завдавши оперативникові порізів руки. На підмогу поліцейському вчасно прибули інші працівники карного розшуку, які за кількасот метрів таки наздогнали та затримали підозрюваного у вчиненні крадіжки. У ході переслідування одним з працівників відділу був застосований пристрій для відстрілу гумових куль», – йдеться в повідомленні.

Як з’ясувалось у подальшому, затриманий є 30-річним жителем м. Чорноморська Одеської області, який раніше уже притягувався до кримінальної відповідальності.

«Працівники прибулої слідчо-оперативної групи Коростишівського відділу поліції під час огляду вилучили у чоловіка щойно викрадені ювелірні вироби із золота.

За вказаними подіями відкрито відразу два кримінальні провадження за ознаками правопорушень, передбачених ч. 3 ст. 185 (Крадіжка) та ч. 2 ст. 345 (Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) Кримінального кодексу України. Чоловікові може загрожувати до 6 років позбавлення волі. Підозрюваний затриманий відповідно до ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу України. Вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу», – повідомляє прес-служба.

Як повідомляв Житомир.info, на виїзді з Житомира затримали чотирьох чоловіків, яких підозрюють у квартирних крадіжках.

Фото з сайту ГУ Нацполіції в Житомирській області

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі