Місто

У житомирських тролейбусах на один день змінять квитки, щоб порахувати пасажирів

27 April 2016, 17:28

У житомирських тролейбусах та маршрутках підраховують кількість пасажирів. 28 квітня на один день в тролейбусах буде змінено зовнішній вигляд квитків на одноразовий проїзд.

Про це Житомир.info розповів заступник Житомирського міського голови Дмитро Ткачук.

«У цей день буде інший квиток, не такий як завжди. У кожному тролейбусі сидітимуть люди на дверях, які рахуватимуть, скільки людей зайшло, скільки людей вийшло. Буде загальна кількість, скільки людей проїхало. Крім того, буде квиток, який покаже скільки саме з них є платні пасажири. Пільговики будуть рахуватись в загальну кількість пасажирів, якщо відняти від неї кількість людей, які заплатили за проїзд, ми отримаємо кількість пільговиків», – зазначив Дмитро Ткачук.

Проект реалізовується в  співпраці з кафедрою «Автомобілі і механіка технічних систем» Житомирського державного технологічного університету, а також із Житомирським автомобільно-дорожнім коледжем Національного транспортного університету.

Управління транспорту і зв'язку інформує житомирян, що у четвер 28 квітня  у всіх тролейбусах буде суттєво посилено контроль.

Як повідомляв Житомир.info,  Дмитро Ткачук збирається боротися з «блудними» житомирськими маршрутками.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі