Суспільство

Нове підприємство у Коростені запропонувало роботу випускникам Житомирського державного технологічного університету

28 April 2016, 17:20

Отримати перше робоче місце на сучасному підприємстві європейського рівня – така можливість є у студентів Житомирського державного технологічного університету. Понад 60 старшокурсників зустрілися із потенційними роботодавцями, щоб дізнатися більше про Деревообробний комбінат, який стрімкими темпами будується поблизу Коростенського заводу МДФ і запрацює вже незабаром.

«Ми хочемо брати молодих людей, і людей з досвідом. Тому що підприємство нове, повинні бути різні люди. І сьогодні молоді студенти - це наше майбутнє, яке треба навчати, яким треба давати роботу, хороший приклад. Ми готові брати молодих людей, навчати, платити гідну заробітну плату і розбудовувати Україну», - каже генеральний директор УХЛК Катерина Самчук.

На підприємстві вже працюють випускники Житомирського технологічного університету, які гарно себе проявили у роботі.

І студенти, і викладачі зізнаються, така пропозиція – це чудова нагода для випускників знайти роботу за фахом.

«Більшість студентів по закінченні ВУЗу стикаються з проблемою, що не можуть знайти роботу, не можуть знайти роботу через те, що роботодавці як правило не зацікавлені брати студентів без досвіду роботи. Коростенський МДФ приїхали і запропонувати нам те, що будуть брати наших студентів, наших випускників на роботу без досвіду. І тим більше будуть навчати і розвивати їх у цьому напрямку», - сказав студент ЖДТУ Вадим Наумчук

«Перша задача вищих навчальних закладів - забезпечити, зробити максимум того, щоб їх студенти були успішними людьми по життю. Один із шляхів для того, щоб бути успішним - отримати своє перше робоче місце за фахом, за яким ти провів майже 5 років в університеті. І приклад співпраці з Коростенським заводом МДФ - це один з тих показових прикладів співпраці бізнесу, наукової школи і освітянського процесу. Якраз цей завод - це не одноразових захід. Є комплексна програма по професійному відбору студентів, починаючи з 1 курсу, закінчуючи 5-м», - зазначила перший проректор Житомирського державного технологічного університету Оксана Олійник.

Вже найближчим часом студентів, які заповнили анкети, запросять на співбесіду. Своїм працівникам керівництво Деревообробного комбінату обіцяє офіційну зарплату, яка складає близько 6-ти тисяч гривень, та повний соціальний пакет, а головне – цікаву і безпечну роботу.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі