Економіка

Міноборони на 8,8 млн грн закупить у Житомирського бронетанкового заводу запчастин до техніки

29 April 2016, 10:03

Міністерство оборони України за кошти державного бюджету закупить у Державного підприємства «Житомирський бронетанковий завод» 30 комплектів запчастин до бронетанкового озброєння та техніки.

Про це йдеться в оголошенні про проведення переговорної процедури закупівлі, опублікованому на сайті Державних закупівель.

Житомирський бронетанковий завод був єдиним учасником переговорної процедури, що пояснюється специфічністю товару та потребою Міноборони у запчастинах.

Дата акцепту – 1 квітня 2016 року, дата договору – 25 квітня, термін поставки - до 30 серпня 2016 року. Загальна вартість закупівлі - 8 840 850 грн (без ПДВ), вартість одного комплекту – 294,6 тис. грн.

В обґрунтуванні переговорної процедури закупівлі йдеться, що станом на 28 квітня потреба в закупівлі індивідуальних комплектах ЗІП до бронетанкового озброєння і техніки для забезпечені підрозділів (військових частин) Збройних Сил України, що беруть участь у проведенні АТО на територіях Донецької та Луганської областях, складає 40 комплектів

Як повідомляв Житомир.info, у травні 2016 року Міноборони за 10 млн грн замовило у Житомирського бронетанкового заводу виготовлення 60 комплектів гусеничних стрічок до БМП. За повідомленням військової прокуратури, у 2014-2015 роках службові особи Житомирського бронетанкового заводу привласнили державного майна мобілізаційного резерву на 6,8 млн грн.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі