Місто

Зустрічайте свята зі святковими пасками від ТМ Хліб Житомира!

29 April 2016, 10:17

Незабаром ми разом з вами будемо святкувати одне з найбільших православних свят - Великдень (Пасху). Це свято ознаменовує Воскресіння Христове - найважливішу подію для кожної віруючої людини. Великдень дарує нам весняну надію на краще, радість відчуття себе єдиною великою сім`єю, що збирається за одним столом.

Як і минулого року, для освячення пасок ми запросили священика, який своєю молитвою та добрими настановами надихнув працівників на роботу напередодні Великодня. Сьогодні ви вже можете придбати в магазинах будь-які паски аби зустріти це свято, але теплоти й любові, з якою вироблена святкова продукція ТМ Хліб Житомира, не купити за будь-які гроші.

З року в рік наша продукція відзначається від продукції конкурентів своєю помірною ціною та звичною рецептурою, що прийдеться до вподоби великій кількості покупців. Шукайте паски від ТМ Хліб Житомира у всіх магазинах міста!

Колектив ТМ "Хліб Житомира" бажає вам міцного здоров`я, сімейного щастя та успіхів у всіх починаннях! Зі святом вас, любі житомиряни! Христос воскрес!

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі