Суспільство

Житель Житомирського району пішов прогулятися в ліс і не повернувся, волонтери організували пошук

29 April 2016, 10:30

Житель села Тетерівка Житомирського району Микола Мельник 26 квітня пішов з дому прогулятися і не повернувся. Житомирян просять допомогти в пошуках.

Про це на своїй сторінці в мережі Facebook написала волонтерка Марія Уланова.

«Житомиряни! Зникла людина! Необхідна допомога!! Хто може приєднатися до пошуку - відгукніться!!!! Групі шукачів необхідні люди!!! Координатор групи пошуку: 063-744-28-90; 067-922-74-47 Марина. Дві доби тому Мельник Микола Володимирович пішов прогулятися лісом в районі с.Тетерівка і зник...», – зазначила Марія Уланова.

В ГУ Нацполіції в Житомирській області Житомир.info розповіли, що Микола Мельник неодноразово залишав місце проживання і його пошуки тривають.

«27 квітня близько 3 ночі звернулася жителька Житомира і повідомила, що близько 17 години 26 квітня її батько, пенсіонер 1930 року народження, житель села Тетерівки пішов з дому і не повернувся. На разі місце його знаходження не відомо. Встановлено, що неодноразово він залишав місце проживання. Тривають пошуки», – розповіла керівник прес-служби ГУ Нацполіції в Житомирській області Алла Ващенко.

Як повідомляв Житомир.info, поліція розшукала зниклу 16-річна дівчину, яка тиждень гостювала в нових знайомих в іншому районі Житомирської області.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі