Події

У Житомирському районі Volkswagen насмерть збив 60-річного пішохода

30 April 2016, 11:05

Поблизу с. Тетерівка Житомирського району 29 квітня сталася дорожньо-транспортна пригода, в якій загинув 60-річний чоловік.

Про це повідомляють на сайті ГУ Нацполіції в Житомирській області.

«Близько 22.00 водій автомобіля Volkswagen,  60-річний житель Хмельниччини, скоїв наїзд на пішохода, 60-річного жителя Житомирського району, який переходив проїзну частину. Унаслідок ДТП пішохід від отриманих травм загинув на місці. Нині триває з’ясування причин та обставин події у рамках відкритого кримінального провадження за ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України», – йдеться в повідрмленні.

Ще одна дорожньо-транспортна пригода сталася 29 квітня близько 18.00 на автодорозі Київ-Чоп у с. Глибочиця.

«Попередньо встановлено, що водій автомобіля Mersedes, 48-річний житель Луганської області, здійснив поворот у невстановленому місці, чим спричинив зіткнення з автомобілем Ford Cuga, за кермом якого знаходився 26-річний киянин. Унаслідок зіткнення пасажирка автомобіля Ford Cuga, 26-річна жителька столиці, отримала тілесні ушкодження та була доставлена до лікарні», – повідомляє прес-служба ГУ Нацполіції у Житомирській області.

Нині триває з’ясування причин та обставин події.

Як повідомляв Житомир.info,  26 квітня у  Новограді-Волинському 37-річного чоловіка збив легковик, а потім переїхала вантажівка.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі