Місто

Житомирський палац культури залишився без цифрового фортепіано

4 May 2016, 10:17

Комунальний заклад «Палац культури» Житомирської міської ради не зміг придбати на відкритих торгах у квітні 2016 року цифрове фортепіано – торги відмінили через відсутність пропозицій.

Оголошення про відміну торгів розміщене на сайті електронних закупівель ProZorro.

Предметом закупівлі було цифрове фортепіано Roland DP-990-MC з доставкою за адресою закладу на вул.1 Травня, очікувана вартість музичного інструменту становила 55 тисяч гривень.

Єдиним учасником тендеру було ТОВ «Юритмікс» із міста Мукачеве Закарпатської області – офіційний дистриб’ютор в Україні музичних інструментів 30 світових виробників. Цифрове 88-клавішне фортепіано з поліфонією, 9 барабанними наборами та режимом гри для двох піаністів «Юритмікс» пропонував за 48 тисяч гривень. Єдиною перешкодою для придбання сучасного інструменту стала відсутність двох і більше пропозицій, як передбачено умовами тендеру.

В інтрернет-магазинах цифрові фортепіано коштують від 22 до 360 тисяч гривень, в залежності від комплектування і матеріалів.

Як повідомляв Житомир.info, приміщення Житомирського палацу культури використовують для концертів, творчих звітів, нагородження переможців у галузі культури та громадських обговорень.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі