Суспільство

Великодні свята у Житомирській області пройшли без грубих порушень, – поліція

4 May 2016, 10:45

Працівники поліції забезпечували правопорядок та безпеку громадян під час святкових богослужінь та інших масових заходів у населених пунктах  Житомирської області. У них взяли участь понад 130 тисяч місцевих жителів та гостей.

Про це повідомляють на сайті ГУ Нацполіції в Житомирській області.

«У ніч з 30 квітня на 1 травня у 645 культових спорудах, розташованих у понад 560 населених пунктах Житомирщини, відбулися Великодні богослужіння. Найбільш чисельні культові відправи пройшли в Житомирі, Коростені, Бердичеві та Новограді-Волинському.

Упродовж цих днів до охорони публічної безпеки та правопорядку залучалися понад 760 поліцейських, а також громадські помічники, які виявили бажання допомогти охороняти правопорядок.

Працівники поліції працювали у складі піших та автопатрулів, а також мобільних груп. Їх завданнями були організація безпеки учасників дорожнього руху, запобігання крадіжкам та грабежам у громадських місцях, недопущення проявів хуліганств, розпиття спиртного та інших можливих правопорушень. Під час релігійних заходів грубих порушень громадського порядку не було допущено. Загальна кількість зареєстрованих подій за ці дні, у порівнянні з буденними, не збільшилася», – йдеться в повідомленні.

Як повідомляв Житомир.info, у Житомирській області під час Великодня вартуватимуть майже 800 поліцейських.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі