Влада

Житомирська ОДА анонсувала продовольчий ярмарок, на який міськвиконком не надавав дозвіл

4 May 2016, 16:20

4 травня на сайті Житомирської облдержадміністрації з’явилася інформація про те, 5-6 травня по вулиці Б. Лятошинського відбудуться продовольчі ярмарки.

«У Житомирі 5 та 6 травня 2016 року відбудуться продовольчі ярмарки. Заходи проводяться з метою забезпечення населення міста та області сільськогосподарською продукцією і продукцією харчових підприємств за цінами виробників. Ярмарок функціонуватиме у Житомирі по вулиці Бориса Лятошинського 5-6 травня з 6.00 о 14.00 год. Запрошуємо усіх бажаючих», – йдеться на сайті Житомирської ОДА.

За словами начальника департаменту економічного розвитку Миколи Костриці, на проведення ярмарку у місті дозвіл має давати виконком.

«Теоретично, проведення ярмарку, вони мають погодити з житомирським виконкомом», – сказав Микола Костриця.

Також член виконавчого комітету Марія Бовсуновська уточнила, що жодного проекту рішення про проведення ярмарку на вул. Б. Лятошинського останнім часом вони не розглядали.

«Ми погоджували проект рішення про проведення ярмарку біля «Жовтня», але не було жодного проекту рішення про ярмарок на Лятошинського», – сказала Марія Бовсуновська.

Як повідомляв Житомир.info, 28 квітня у Житомирі на Новому бульварі розпочався Великодній ярмарок, який триватиме до 9 травня, програму святкових заходів дивіться тут.

Скрін з сайту Житомирської ОДА

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі