Економіка

Для житомирських теплотрас збираються на 10 млн грн закупити труб з антикорозійним покриттям

4 May 2016, 17:42

Комунальне підприємство «Житомиртеплокомуненерго» Житомирської міської ради збирається накупити 5430 погонних метрів сталевих труб в поліетиленовій оболонці.

Оголошення про результати відкритих торгів опубліковане на сайті Державних закупівель.

Переможцем квітневого тендеру, участь у якому взяли три підприємства, стало науково-виробниче підприємство «Техноцентр» Франківської районної асоціації інвалідів зі Львова, яке з травня по грудень 2016 року поставить на склад підприємства по вулиці Жуйка в Житомирі 2 види труб в поліетиленовій оболонці та внутрішнім протикорозійним покриттям.

Вартість тендеру – 10,7 млн грн при очікуваній вартості 11 млн грн. Конкурентами «Техноцентру»  були львівський «Енергоресурс-монтаж» та «Перший трубний завод» з Києва, але їх пропозиції були відхилені через дещо вищу ціну.

У тендерній документації вказано, що труби повинні бути новими, 2015-2016 років виготовлення, відповідати вимогам ДСТУ Б.В.2.5-31.2007; ДСТУ Б.В.2.5-30.2006 або аналогічних європейських норм, мати річну гарантію. Під час розрахунку за товар можлива затримка до 180 днів. Замовлене внутрішнє покриття - Сігмалайн або аналог, має забезпечити антикорозійний бар'єр в умовах повного або змінного занурення, конденсації та впливу високої температури. Подібна система рекомендована для фарбування нових внутрішніх поверхонь трубопроводів, а також їх реконструкцій і ремонтів, - зазначається в технічних умовах.

Як повідомляв Житомир.info, у 2015 році «Житомиртеплокомуненерго» зекономило на трубах більше 10 мільйонів.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі