Політика

Житомиряни запускали в небо повітряні кульки з підробленими російськими рублями

5 May 2016, 19:45

5 травня о 18.00 у Житомирі на майдані Корольова відбулася акція протесту проти банків агресора. Під час заходу організатори оприлюднили заяву щодо неприпустимості діяльності московських фінустанов в Україні та запустили в небо повітряні кульки з підробленими російськими рублями.

Заяву громадської організації «Українське об’єднання учасників бойових дій та волонтерів АТО у Житомирській області» опублікувала на своїй сторінці у Facebook депутат Житомирської обласної ради Олена Галагуза.

«Ми закликаємо усіх українців не брати кредити та не оформлювати депозити в банківських установах з російським капіталом (ПАТ «Сбербанк», ПАТ «Альфа-банк», ПАТ «Промінвестбанк», ПАТ «ВТБ Банк», ПАТ «Укрсоцбанк», ПАТ «ВіЕс Банк», ПАТ «БМ Банк»). Зважайте, що кожна вкладена Вами у російські банки гривня - це куля, яка завтра може стати смертельною для Вашого сина, брата, чоловіка, батька чи найближчого побратима; це зброя, яка незабаром може зруйнувати Вашу домівку; це тисячі понівечених доль та життів», - йдеться у зверненні організатора акції ГО «Українське об’єднання учасників бойових дій та волонтерів АТО у Житомирській області».

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі