Події

У Житомирі горів приватний будинок, рятувальники виявили тіло чоловіка

8 May 2016, 10:05

 8 травня о 05:08 до служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу у приватному одноповерховому житловому будинку на трьох господарів, що розташований на одній із вулиць Житомира.

Про це повідомила прес-служба ДСНС у Житомирській області.

«Займання виявив сусід, який відчув вже у своєму помешканні запах диму. За вказаної адресою виїхало два відділення вогнеборців з 1-ї державної пожежно-рятувальної частини та з частини спеціальної техніки аварійно-рятувального загону спецпризначення Управління ДСНС в області. До прибуття рятувальників сусіди намагалися самостійно потрапити в приміщення та за допомогою підручних засобів загасити пожежу, однак намагання їх виявилися марними», – йдеться у повідомленні.

По прибуттю вогнеборців до місця події було встановлено, що в приміщенні оселі спостерігається сильне задимлення. Під час проведення розвідки ланкою газодимозахисної служби в апаратах на стиснутому повітрі в одній із житлових кімнат було виявлено тіло 92-річного власника житла без ознак життя. Зусиллями бійців ДСНС пожежу було локалізовано о 05:33 та повністю ліквідовано о 06:25. Вогонь знищив лише внутрішнє оздоблення двох кімнат. Загальна площа пожежі складала 4 кв м.

Загалом до ліквідації загоряння залучалося 10 чоловік особового складу рятувальників та 2 одиниці техніки.

Попередньою причиною пожежі могло стати коротке замкнення електромережі. Остаточна причина пожежі наразі з’ясовується фахівцями.

Як повідомляв Житомир.info, у Житомирі 14 березня сталася пожежа в приватному житловому будинку за адресою: провулок 1-й Тетерівський, 6. Під час ліквідації пожежі рятувальники ДСНС виявили тіло 71 річного чоловіка.

Фото ДСНС у Житомирській області

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі