Події

У Житомирській області дівчина за непристойну пропозицію побила та пограбувала нового знайомого

10 May 2016, 09:37

У Бердичеві 22-річна місцева жителька в ніч з 29 на 30 квітня через пропозиції непристойного характеру вдарила та витягнула з кишені одягу нового знайомого понад 3 тисячі гривень та втекла. Дівчину затримали за кілька днів.

Про це повідомляють на сайті ГУ Нацполіції в Житомирській області.

«До Бердичівського відділу поліції із заявою про пограбування звернувся 38-річний житель райцентру. Чоловік розповів, що в одному із нічних закладів відпочинку познайомився з дівчиною. Разом вони провели вечір, вживаючи алкогольні напої. Втім, в якийсь момент між знайомцями виникла суперечка, у ході якої дівчина зненацька нанесла декілька ударів потерпілому і забрала з його кишені 3200 гривень.

За кілька днів оперативники затримали 22-річну місцеву жительку, яка у вчиненні кримінального правопорушення зізналась. Молодиця пояснила, що нового знайомця вдарила через пропозиції непристойного характеру, а гроші забрала у якості моральної компенсації. Відібрану суму витратила на власні потреби та розваги», – йдеться в повідомленні.

Правоохоронці перевіряють жінку на причетність до інших подібних злочинів, учинених на території району, – розповів начальник Бердичівського відділу поліції Роман Зайцев.

Інформація про подію була внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст.186 (Грабіж) ККУ. У рамках кримінального провадження поліцейські провели комплекс необхідних слідчо-розшукових заходів, направлених на встановлення особи грабіжниці.

Як повідомляв Житомир.info, у Бердичеві 36-річна жінка здала в оренду Daewoo Lanos малознайомому чоловіку, який згодом продав авто.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі