Суспільство

У Житомирській області відкрили ще одну дошку пам’яті загиблому військовому 26-ї бригади Володимиру Котвіцькому

10 May 2016, 12:58

На фасаді Несолонської загальноосвітньої школи Новоград-Волинського району Житомирської області встановили меморіальну дошку загиблому військовому Володимиру Котвіцькому.

Про це повідомляють на сайті Новоград-Волинської районної ради.

«Напередодні величного свята, 6 травня, у Несолонській загальноосвітній школі вшанували пам’ять загиблих героїв у Другій світовій війні та під час проведення антитерористичної операції. На їх честь встановили пам’ятні дошки при вході до школи. А саме: загиблим у роки Другої світової війни учителям школи та випускнику школи Володимиру Котвицькому, котрий загинув під час виконання свого військового обов’язку, захищаючи волю і свободу рідної держави у зоні АТО», – йдеться в повідомленні.

19-річний старший боєць 26 Бердичівської артилерійської бригади Володимир Котвіцький загинув під час посиленої охорони південного державного кордону в селі Рівня Херсонської області, коли 13 травня 2014 року сталася пожежа і вибух в одній із самохідних артилерійських установок. Посмертно бійця нагородили відзнакою Міністерства оборони «Знак пошани». У нього залишився батько і п’ятеро старших братів.

Як повідомляв Житомир.info, 27 листопадана фасаді Житомирського професійного ліцею харчових технологій відкрили меморіальні дошки загиблим бійцям Олександру Атаманчуку і Володимиру Котвіцькому.

Фото з сайту 04141.com.ua 

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі