Місто

У житомирському ТТУ комісія з’ясовуватиме, чому на Театральній обірвалися тролейбусні дроти

11 May 2016, 17:11

У Житомирі 10 травня на вулиці Театральній обірвалися тролейбусні дроти.

Про це на свої сторінці у Facebook написав житомирянин Роман Кратюк.

«Сьогодні ввечері (10 травня) у центрі міста постраждало 5 людей у міському транспорті!!! Одна людина була доставлена у міську лікарню з діагнозом: Удар струмом. Куди їдуть гроші і де безпечний транспорт!!! Вважаю за таку халатність потрібно когось посадити», – написав Роман Кратюк.

В управлінні патрульної поліції Житомира Житомир.info розповіли про те, що у громадському транспорті знаходилося 5 осіб, одну людину забрала «швидка».

«10 травня близько 20.20 на службу «102» надійшов виклик від свідка про те, що на вулиці Театральній, 2 обірвалися тролейбусні дроти. Патрульні поліцейські здійснювали охорону території. Дроти були знеструмлені. Потерпілих не було. В громадському транспорті було 5 осіб, одного чоловіка забрала «швидка», і це ніяк не пов’язано з тим, що трапилося. Як з’ясувалося згодом, він був у стані алкогольного сп’яніння. Згодом його забрала з лікарні дружина», – розповіла прес-офіцер патрульної поліції Житомира Діна Корчевна.

Директор житомирського трамвайно-тролейбусного управління Олег Таможський сказав Житомир.info, що інформацію про те, чому обірвалися дроти оприлюднить після засідання комісії.

«Як раз зараз комісія з’ясовує. Ми розбираємося, чому саме обірвалися дроти. На завтра ми готуємо всі висновки, мені самому цікаво, що там відбулося», – наголосив Олег Таможський.

Як повідомляв Житомир.info, у 2013 році на вулиці Покровській (колишня Щорса) обірвалися тролейбусні дроти через блискавку.

Фото зі сторінки Facebook Романа Кратюка

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі