Місто

Житомиряни назвали проблеми, які в місті потрібно вирішувати в першу чергу

12 May 2016, 18:05

Дуже часто в інтернеті житомиряни різко негативно реагують на будь-які ініціативи. В коментарях постійно можна зустріти фрази про відмивання грошей, або про якісь інші більш важливі проблеми в місті. Які саме проблеми найбільше хвилюють житомирян і чому їх потрібно вирішувати в першу чергу, ми поцікавились у перехожих.

«Начебто і чисто вже, якийсь порядок є, поліція вже є. Мені здається, що є проблема води. Чистота води. Хочеться, щоб було як в Європі: відкрив краник, попив води. Вона і хороша, і на смак приємна. А не бігати з цими баклажками. XVII століття нагадує», - вважає житомирянин Олександр.

«Та якби, все потрібно першочергово вирішувати. Але в першу чергу це достаток людей. А все інше – все по надходженню інформації та питань. А вже потім ці питання правильно вирішувати», - переконаний житомирянин Леонід.

«Мені здається, що люди зараз скинули всі основні питання на когось. І самі перед собою цього не бачать. Мені здається, що вирішення залежить від нас, від людей, які питання не вирішуються і допомогти їх вирішити», - каже житомирянка Олена.

«Дороги. Проблем багато і всі їх потрібно вирішувати, щоб наш Житомир процвітав. Все-таки обласний центр і соромно, коли йдеш і такі дороги», - розповідає житомирянка Галина.

«Ну, найбільшою проблемою у нас в Житомирі я вважаю зарплати людей. Як би ціни на товари, на одяг стрибають, а зарплати у людей все ті ж. Тобто людям нічого їсти і ні в що одягатися. Вважаю, що це найбільша проблема у нас», - припускає житомирянин Євген.

«Мабуть, дороги. Дороги біля будинків. Оце основна проблема», - каже житомирянка Наталя.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі