Політика

Житомирські нардепи повідомляють, що Уряд виділив гроші на будівництво житла для військових

12 May 2016, 18:14

Народні депутати Олександр Ревега (Бердичівський округ) та Борислав Розенблат (м.Житомир) повідомляють про виділення Урядом 26,5 млн грн на житло для військових у Житомирській області.

Про це вони написали на своїх сторінках у фейсбук.

«Гарна звістка із засідання Уряду. Кількамісячні "оббивання" міністерських порогів, домовленостей, інколи - і умовлянь, дали добрий результат. Сьогодні на засіданні КМУ урядовці дослухалися до моїх аргументів: прийнято рішення про виділення 15 мільйонів гривень на будівництво у Бердичеві 60-квартирного житлового будинку для військових. Здати будинок на Червоній Горі в експлуатацію можуть вже до кінця року. Відзначу: загалом на будівництво житла для військових Житомирщина сьогодні отримала 26,5 мільйонів. З них 15 - на Бердичів (ще одинадцять мільйонів для добудови житла у Житомирі, і півмільйона - на будинок у Озерному)», - написав 11 травня Олександр Ревега.

Фото з фейсбуку Ревеги

«Хочу повідомити гарну новину - вчора під час засідання Кабміну за сприяння депутатів від Житомирщини було прийнято рішення про виділення коштів на будівництво житла для військовослужбовців. Область отримає 26,5 мільйонів гривень, 11,5 з яких піде на будівництво двох 80-квартирних будинків у Житомирі та на реконструкцію казарми в Озерному!!! Ще 15 мільйонів гривень отримає Бердичів!», - пише 12 травня Борислав Розенблат.

Нагадаємо, обидва депутати входять до фракції Блоку Петра Порошенка.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі