Економіка

На чому заробляє «Укрпошта» в Житомирській області

13 May 2016, 15:33

Житомирська дирекція УДППЗ «Укрпошта» за січень-березень 2016 року заробила майже 31 млн грн загальних доходів, що на 0,9 млн грн більше плану.

Про це Житомир.info повідомила прес-служба Житомирської дирекції підприємства поштового зв’язку.

«В основному дохід зріс завдяки збільшенню попиту на поштові послуги з пересилання поштової кореспонденції та дрібних пакетів (на 6,3% більше за аналогічний період минулого року), посилок (на 19,6% більше), передплаті періодичних видань (на 59 % більше), оплата різноманітних платежів (на 29,2% більше) та інших послуг. Дирекція не має заборгованості з виплати заробітної плати та з платежів до бюджетів і державних цільових фондів. Так, середньомісячна заробітна плата одного штатного працівника за січень-березень 2016 року зросла на 19,6 % більше проти аналогічного періоду минулого року. Дирекція сплатила податків, зборів, обов'язкових платежів до бюджету та державних цільових фондів за січень-березень 2016 року 9,1 млн грн, що на 24 тис грн більше проти аналогічного періоду минулого року», - інформує Житомирська дирекція УДППЗ «Укрпошта».

Водночас, на сайті державного підприємства поштового зв’язку зазначається, що чистий прибуток УДППЗ «Укрпошта» за січень-березень 2016 року складає 15,2 млн грн, що у три рази більше плану. В порівнянні з аналогічним періодом минулого року ріст розміру чистого прибутку склав 2,6 млн грн або понад 20%.

Загальна сума доходів за січень-березень 2016 року склала понад 1 млрд грн, що на 28,3 млн грн більше проти плану.

В основному, дохід зріс завдяки збільшенню попиту на поштові послуги з пересилання письмової кореспонденції та дрібних пакетів (на 20% більше за аналогічний період минулого року), посилок (на 14% більше), передплаті періодичних видань (на 36% більше), оплата різноманітних платежів (на 30% більше) та інших послуг.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі