Влада

У приміщенні Житомирського управління Держгеокадастру змінили охорону, а новий заступник начальника приїхав з «бодігардами»

13 May 2016, 16:07

Новий заступник начальника головного управління Держгеокадастру у Житомирській області Олег Кудря 13 травня на роботу приїхав з особистими охоронцями.

Відтепер будівлю, в якій знаходиться управління, охороняють представники приватної київської фірми ТОВ «Золоті леви 2014».

У приймальні нового заступника начальника знаходились 4 хлопці, які розповіли, що вони охороняють Олега Кудрю.

«До роботи самої будівлі я взагалі не маю ніякого відношення. Я сиджу в кабінеті тут і дивлюся, щоб з людиною все було нормально. І пред’яви, що ми, якимось чином хочемо захопити цю будівлю, вони взагалі виглядають абсурдно. Ми сидимо ось в цьому кабінеті з людиною. Забезпечуємо особисту охорону і здоров’я цієї людини», – розповів охоронець Микола.

В. о. начальника головного управління Держгеокадастру у Житомирській області Сергій Музиченко каже, що укладено новий договір про охорону приміщення.

«Коментувати цю ситуацію дуже важко, тому що охорона приміщення, в якому знаходиться головне управління, а воно орендує приміщення, забезпечується балансоутримувачем цього приміщення – державним підприємством  Житомирський науково-дослідний та проектний інститут землеустрою. На скільки я знаю, укладений новий договір, з ним я ще поки не ознайомлений, з оригіналами документів. Я так думаю, що керівництво державного підприємства мені надасть документи для з’ясування з ким укладено договір, і на який термін та на яких умовах», – зазначив в. о. начальника ГУ Держгеокадастру у Житомирській області Сергій Музиченко.

До приміщення житомирського управління Держгеокадастру викликали працівників патрульної поліції.

«О 12.30 на місце події виїжджав екіпаж 106 та152  вул. Довженко 45 Житомирський інститут землеустрою. Землеустроєм було заключено меморандум на забезпечення охорони будівлі по вул. Довженка 45. Учасниками АТО була висловлена позиція проти в зв’язку з тим, що організація, яка забезпечує охорону, не має державної форми власності. По врегулюванню даного конфлікту була проведена зустріч з начальником землеустрою, де конфліктуючі сторони висловили свою позицію та домовились про наступну зустріч, де буде представлений відповідний пакет документів. Відібрані пояснення», – розповіла прес-офіцер патрульної поліції Житомира Діана Корчевна.

Заступник начальника ГУ Держгеокадастру Олег Кудря сказав, що в понеділок, 16 травня, о 12.00 в Житомирській облдержадміністрації він готовий зустрітись з активістами і відкритий до діалогу.

Як повідомляв Житомир.info, 10 травня новим заступником начальника житомирського обласного управління Держгеокадастру став одесит Олег Кудря, який раніше працював в управлінні Дeржзeмагeнтства в Одеській області.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі