Місто

Танцюристи з житомирської команди «T-Squad» - проти нездорових звичок

14 May 2016, 17:14

Нещодавно під час проведення у Житомирі молодіжної патріотично-мистецької акції, присвяченої Міжнародному Дню солідарності молоді, шквал оплесків зірвала прем'єрна композиція, в якій йдеться про згубний вплив на молодий організм алкоголю, тютюну та наркотиків.

Свій шлях вирішення актуальної проблеми поширення шкідливих звичок та небезпечних хвороб серед молоді представили у новому танцювальному номері соціального спрямування учасники популярної житомирської танцювальної команди «T-Squad» – лауреати Всеукраїнського конкурсу сучасного молодіжного танцю «Global Dance Fest» у Києві.

Лідер команди «T-Squad» Олена Тарнопольська розповіла, що у Житомирі це перша спроба висвітлити нагальні молодіжні проблеми саме мовою сучасного танцю. І колектив не буде стояти на місці – його учасники разом з мистецьким проектом «Академія зірок» вже працюють над великою танцювальною програмою, у якій запропонують реальні шляхи запобігання поширенню соціально-небезпечних хвороб через залучення молоді до активного дозвілля.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі