Події

У селі Житомирської області 8-річний хлопчик намагався загасити пожежу і потрапив у лікарню з опіками

15 May 2016, 14:23

У селі Хмелівка Олевського району Житомирської області, в будинку, де проживала сім'я з чотирма дітьми, сталася пожежа.

Про це повідомляє прес-служба управління ДСНС у Житомирській області.

«14 травня о 20:26 до служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу у приватному дерев’яному житловому будинку в с. Хмелівка Олевського району. Зателефонувала власниця житла, яка і виявила загоряння. До місця події було направлено два чергових відділення рятувальників. По прибуттю вони встановили, що осередок пожежі знаходиться всередині будівлі, у приміщенні кухні, та вогнем охоплено частину даху. Зусиллями бійців ДСНС пожежу було локалізовано о 20:46 та ліквідовано о 21:40. Вогнем знищено меблі та речі домашнього вжитку на кухні, а також 45 кв. м даху», - йдеться у повідомленні.

Рятувальники з’ясували, що батьки готували їжу та згодом відійшли у справах. Троє їхніх дітей бавилися на вулиці, а ще один, 8-річний хлопчик, знаходився у будинку. Ймовірно, з топкового отвору на дерев’яну підлогу випала жарина, від якої і почалася пожежа. Дитина, злякавшись, намагалася самотужки загасити вогонь, але це не вдалось. Коли чоловік з жінкою повернулися додому, майже все приміщення кухні було у вогні. Батько, не гаючи часу, через вікно вліз усередину оселі та виніс свого сина на свіже повітря. Хлопчик з попереднім діагнозом «опіки різного ступеня важкості» був госпіталізований до Олевської центральної районної лікарні. Зараз його життю та здоров’ю нічого не загрожує.

До ліквідації пожежі залучалися 6 рятувальників та 2 одиниці техніки, - інформує прес-служба управління.

Як повідомляв Житомир.info,  у травні 2016 року до лікарні з опіками та отруєнням потрапив житель Чуднівського району, який самотужки намагався загасити пожежу. У 2015 році в Житомирській області опіки тіла отримала бабуся, яка намагалася загасити палаючий хлів, та пенсіонер, який гасив суху траву.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі