Місто

Нові підходи до лікування хвороб суглобів та хребта в медичному центрі «Відновлення»

16 May 2016, 09:03

Вже три роки в Житомирі працює унікальний, сучасний  медичний центр «Відновлення» який спеціалізується на лікуванні опорно-рухової системи.

З проблемами захворювання опорно-рухового апарату знайома велика частина населення. Наслідки травм, звичок, малорухливого і сидячого способу життя, та й лінь на додачу позначаються на нашому організмі. Не секрет, що кожен з відділів хребта відповідає за роботу певних органів та систем. І якщо одна «ділянка» дає збій, то страждає весь організм. Людині доводиться роками терпіти біль, рятуючись медикаментами. Однак через деякий час больові відчуття знову повертаються.

Зняти біль, потім знайти та усунути її причину - за такою методикою працюють в центрі здоров'я «Відновлення». Люди, які роками мучилися з проблемами в хребті і суглобах, скориставшись послугами центру відчули полегшення вже після перших процедур. Такий результат ми отримуємо завдяки європейським методикам та індивідуальному підходу до лікування кожного пацієнта.

Лікарі центру «Відновлення» регулярно беруть участь в міжнародних та українських науково-практичних конференціях, форумах і семінарах.

Лікар вертебролог, Казаков Олексій Валерійович. Допоможе вам в діагностиці та лікуванні захворювань хребта-остеохондрозу, гриж, протрузій, зміщенні хребців. Додатковим напрямком у роботі лікаря є метод мультитейпінга для: спортсменів, вагітних, пацієнтів з гематомами, при розтягненні та гіпотонусі м'язів, а також проводиться оздоровлення за допомогою мануальної терапії.

Лікар ортопед - травматолог, Степанов Олександр Анатолійович. Спеціалізується на діагностиці та лікуванні захворювань суглобів - артроз, хвороби зв'язок, реабілітація після переломів і ДТП. Також ортопед проводить ультразвукову діагностику суглобів та денситометрію-на предмет виявлення рівня кальцію в кістках.

Лікар невролог, Васьківська Жанна Андріївна. Головна спеціалізація-профілактика, лікування та реабілітація після інсультів. Невролог проводить лікування головного болю, мігрені, запаморочення, залишкових явищ черепно-мозкових травм, хронічно-невропатичного болю, при захворюваннях периферичної нервової системи: неврити, невралгії, відновлення рухових порушень.

Використовуючи можливості нашого центру та широкий спектр методик, ми в силі подіяти на всі ланки механізму захворювання.

Наші методи лікування: ударно-хвильова терапія, лазер високої інтенсивності, багатоканальна електроміостимуляція, сухе витяжіння хребта, магніт, метод мультитейпінгу, внутрішньосуглобові ін'єкції (ортоплазма, гіалуронова кислота), а також послуги масажу: (лікувальний, оздоровчий), лікувальна фізкультура, заняття на дошці Євмінова.

Переваги лікування:

Лікарі центру здоров’я «Відновлення» підберуть для вас індивідуальний і ефективний комплекс лікування.

· У нас кваліфіковані лікарі;

· Сучасна лікувальна апаратура;

· Ми знімемо больовий синдром;

· Відновимо обсяг рухів і працездатність.

Якісне лікування можна пройти в центрі здоров'я «Відновлення» за адресою: місто Житомир, вулиця 1-Травня 20, телефон +38 (0412) 46-40-73; +38 (068) 073-58-60. Додаткова інформація на сайті www.reabilitacia.zt.ua

САМОЛІКУВАННЯ МОЖЕ БУТИ ШКІДЛИВИМ ДЛЯ ВАШОГО ЗДОРОВ'Я

Ліцензія № 659 від 8 жовтня 2015 року

 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі