Суспільство

Команда школярів з Житомирської області обійшла 22 регіони і завоювала гран-прі, кубок та ноутбук

16 May 2016, 13:04

Команда шкільного лісництва державного підприємства «Баранівське лісомисливське господарство» у складі Мирослави Федорів, Вікторії Парфенюк та Костянтина Дмитрука посіла першість в 10 Всеукраїнському зльоті шкільних лісництв.

Про це Житомир.info повідомила прес-служба Житомирського обласного управління лісового та мисливського господарства.

«З 11 по 13 травня на Черкащині проходив ювілейний 10-й Всеукраїнський зліт учнівських шкільних лісництв загальноосвітніх та позашкільних навчальних закладів. Участь у заході взяли команди з 23-ох областей України – переможці обласних зльотів», - інформує прес-служба.

На зльоті юні лісівники демонстрували виставки-презентації лісівничих досягнень, захищали науково-дослідницькі роботи команд у галузі лісового господарства, відвідали Трушівську загальноосвітню школу та висадили на її території пам`ятну алею з ялівців.

При оцінюванні презентацій враховувалися впровадження інноваційних технологій у практику вирощування лісових культур, впровадження результатів дослідів у практику, якість оформлення та оригінальність презентацій. Науково-дослідницькі роботи оцінювалися за критеріями новизни та актуальності досліджуваної проблеми, глибини дослідження, відповідності висновків та рівня підготовленості до захисту роботи.

«Призерами зльоту журі визнало 6 команд юних лісівників. Команди Вінницької, Київської та Черкаської областей отримали електронні книги за третє місце, команди Рівненської та Одеської - фотоапарати за другі місця,  команда із Сумщини - планшет за перше місце. Переможцем цьогорічного зльоту стала команда юних лісівників Житомирської області (Мирослава Федорів, Вікторія Парфенюк, Костянтин Дмитрук), які вибороли гран-прі, кубок та отримали в подарунок ноутбук. А це означає, що естафета проведення наступного зльоту переходить до Житомирщини», - повідомляють лісівники.

Фото прес-служби Житомирського обласного управління лісового та мисливського господарства

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі