Політика

Житомирська обласна партійна організація Аграрної партії України тримає руку на пульсі стосовно проблем чорнобильців

16 May 2016, 16:49

За ініціативи засновника Житомирської обласної громадської організації «Чорнобиль-Єдність-Відродження», голови Житомирської обласної партійної організації Аграрної партій України Віктора Козіна, відбулося робоче засідання голів одинадцяти обласних громадських організацій ліквідаторів аварії на ЧАЕС.

Зокрема: «Чорнобиль- Єдність- Відродження», «Чорнобиль-86», Всеукраїнська Чорнобильська спілка інвалідів МВС України, «Союз Чорнобиль Україна», «Відділення Українського національного фонду допомоги інвалідам Чорнобиля по місту Житомиру та області», «Житомирська обласна Всеукраїнська організація «Чорнобиль-Єдність», «Відокремленого підрозділу Всеукраїнської громадської  організації інвалідів чорнобильців «Прип’ять центр» Житомирської області, благодійної організації «Пожежні Чорнобиля», «Спілка ліквідаторів зв’язківців Чорнобильської АЕС», «Фонд допомоги ліквідаторам зведеного мобільного загону спец. захисту цивільної оборони м. Житомира та області», «Благодійний Фонд інвалідів Чорнобиля «Ліквідатор».

Житомирська обласна партійна організація Аграрної партії України доводить на життєвих прикладах, що проблеми чорнобильців-ліквідаторів так, як і проблеми, що виникли за наслідками аварії на ЧАЕС болючі, зрозумілі і відомі партії. Аграрна партія не обмежується лише проведенням заходів один раз в рік, в день трагедії. Аграрії постійно тримають на пульсі всі проблеми, і намагаються в силу можливостей надавати посильну адресну допомогу. Але для більш повного знання проблем, в ході зібрання було висловлено конкретні пропозиції, зауваження та рекомендації щодо подальшої більш тісної співпраці по їх розв’язанню.

Не секрет, що всі партії, так в тому числі і Аграрна партія – багаті своїм якісним членством, людьми авторитетними, знаними в області. Саме такими людьми, що ціною свого життя врятували світ від наслідків страшної аварії на ЧАЕС є ліквідатори, члени Чорнобильських громадських організацій, що вступили до Аграрної партії.

За підсумками зібрання створено координаційну раду з трьох чоловік, обрано голову, ним став полковник у відставці, ліквідатор аварії на ЧАЕС, кавалер орденів Антоненко В.О.

Прес-служба Житомирської обласної партійної організації Аграрної партій України

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі