Місто

«Екіпаж 108». Нічне чергування житомирських копів в п’ятницю, 13-го

16 May 2016, 17:20

В ніч на 13 травня журналісти Житомир.info разом з членами 108-го екіпажу патрульної поліції виїхали на нічне чергування, під час якого копи розповіли про свою роботу, чим вони особисто займались до служби та чому вирішили йти до нової патрульної поліції.

Рядовий патрульної поліції Євген Замастеренко раніше навіть не міг уявити, що працюватиме в правоохоронних органах. Впродовж 10 років він працював у сфері будівництва та професійно займався утепленням фасадів будинків. Коли Євген почув про старт набору до патрульної поліції Житомира, то в перший же день заповнив анкету та подав усі необхідні документи. Робота копа не з легких, але Євгенові подобається. Він впевнений, що не варто чекати поки реформи відбудуться самі по собі. Потрібно допомагати втілювати їх в життя.

Вікторія Бухольц ще зовсім недавно офіційно ніде не працювала і виховувала двох синів. Тепер вона працює в патрульній поліції. Вікторія впевнена, що не існує чоловічої або жіночої роботи і зовсім не вимагає до себе особливого ставлення. Навпаки, жінка певна, що своєю роботою подасть гарний приклад дітям.

Рядовий патрульної поліції Максим Линник більше десяти років відпрацював в міліції. Чоловік захотів підтримати реформу правоохоронної системи і саме тому подався в нові копи. Тепер він, як і його колеги, любить свою роботу і намагається усіляко служити житомирянам та захищати їх.

Разом вони – екіпаж №108. І саме з ними на патрулювання нічного Житомира виїхала наша знімальна група. За чергування копи отримали 10 викликів. За їх словами, ця ніч видалась спокійною, хоч і була п’ятниця, 13-го.

Більше дивіться у відеорозповіді про нічне чергування нових житомирських копів.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі