Події

Родина з Житомира хотіла продати BMW, але залишилася без грошей та машини

16 May 2016, 17:54

16 травня до Житомирського відділу поліції звернулась жителька обласного центру із повідомленням про незаконне заволодіння транспортним засобом БМВ-520. На пошук автомобіля орієнтовані патрульні наряди та зовнішні служби поліції.

Про це Житомир.info повідомила прес-служба головного управління Національної поліції в Житомирській області.

«Повідомлення про незаконне заволодіння транспортним засобом надійшло близько 11.00.За словами заявниці, під час огляду автомобіля, який її родина збиралась продати, потенційний покупець попросив завести двигун і вийти з салону, нібито послухати, як він працює. В якусь мить чоловік раптово сів за кермо і швидко поїхав геть. Завадити йому власники автомобіля не змогли», – йдеться у повідомленні.

Нині за вказаним фактом розпочато кримінальне провадження за ст. 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України.  На пошук автомобіля БМВ 520 (номерний знак - LU 526 СМ) темно-зеленого кольору орієнтовані патрульні наряди та зовнішні служби поліції.

За наявною інформацією транспортний засіб виїхав з обласного центру у напрямі м. Києва.

Правоохоронці просять громадян у разі появи вказаного авто на вулицях їх населеного пункту повідомити за номером «102».

Як повідомляв Житомир.info, на початку травняу Бердичеві 36-річна жінка здала в оренду Daewoo Lanos малознайомому чоловіку, який згодом продав авто.

Фото ГУ НП у Житомирській області

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі