Місто

У Житомирі забудовника оштрафували на 52 тис. грн за самочинне будівництво на вул. Максютова

17 May 2016, 10:11

Управління Державної архітектурно-будівельної інспекції у Житомирській області оштрафувало забудовника на 52 тис. грн. за самочинне будівництво у м. Житомирі по вул. Максютова, 14.

Про це Житомир.info повідомила прес-служба ДАБІ України.

«Під час позапланової перевірки на вказаному об’єкті виявлено, що товариство з обмеженою відповідальністю «АТТІ» розпочало виконання будівельних робіт без відповідного дозвільного документа.  За результатами перевірки Управління видало припис про усунення порушень вимог законодавства та оштрафувало ТОВ «АТТІ» на 52 тис. грн», - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, питання «Про затвердження детального плану житлової та громадської забудови по вулиці Максютова, 14 в м. Житомирі» депутати міськради мали розглянути на позачерговій сесії 12 жовтня 2015 року.  

Ще раніше міськрада запрошувала громадян ознайомитися з матеріалами містобудівної документації «Детальний план території житлової та громадської забудови по вулиці Максютова, 14 в м. Житомирі».

В інформації про забудову йшлося, що проект містобудівної документації розроблено ТОВ ТАМ «Архіград» на замовлення управління містобудування, архітектури та дизайну міського середовища міської ради, за клопотанням ТОВ «АТТІ».

Під забудовою мається на увазі житловий будинок на 240 квартир. В інтернет-мережі є дані, що за даною адресою будується житловий комплекс «Полісся».

Основні техніко-економічні показники по генплану даного об’єкту:

Площа ділянки в межах проектування — 37100,00 кв. м.;

Площа території багатоквартирної житлової забудови -  12646,00 кв. м.;

Кількість квартир -  240 кв.;

Чисельність населення -  672 люд.;

Площа забудови — 2660,00 кв. м.;

Площа твердого покриття доріг, проїздів, майданчиків — 5461,00 кв. м.;  

Площа озеленення — 4225,00 кв. м.

Як повідомляв Житомир.info, на початку травня 2016 року ДАБІ на 124 тис. грн оштрафувала власника деревопереробного цеху в Житомирській області.

Майбутній вигляд новобудови по вул. Максютова, 14, здача якої була запланована на 2017 рік.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі