Місто

У Житомирі на Михайлівській встановили додаткові пішохідні знаки і штрафуватимуть водіїв

18 May 2016, 10:09

 У Житомирі на Михайлівській встановили додаткові пішохідні знаки.

Про це на своїй сторінці у  Facebook написав заступник житомирського міського голови Дмитро Ткачук.

«На комісії з безпеки руху прийняли рішення розмістити додаткові знаки на в’їздах до вулиці Михайлівської. По вулиці курсує піший патруль поліції. Надіємось на належне реагування, як з боку поліції так і від самих пішоходів», – написав заступник мера.

У коментарі Житомир.info Дмитро Ткачук розповів, що було дуже багато скарг від житомирян на автовласників, які заїжджали на Михайлівську.

«Знаки вже встановлені, а комісія була ще у квітні місяці. Сьогодні зранку їхав і сфотографував. Багато скарг було про рух транспорту на Михайлівській, і навіть про наїзди на пішоходів було. Це питання було розглянуто і було прийняте рішення встановити додаткові знаки. Відповідно тепер на Михайлівську можуть заїжджати мешканці, які там проживають і мають прописку. Патрульна поліція на Михайлівській також проходить, я їх часто бачу з вікна, і тепер житомиряни можуть викликати чи звернутися до поліцейських усунути правопорушення і скласти протокол на того автовласника, який заїхав на Михайлівську», – розповів Дмитро Ткачук.

Як повідомляв Житомир.info, у 2015 році житомирський виконком розглядав питання про перекриття в’їзду на вулицю Михайлівську зі сторони Лятошинського.

Фото Дмитра Ткачука

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі