Місто

На вихідних житомирян запрошують взяти участь у святкуванні Дня сім’ї

18 May 2016, 12:01

У Житомирі 21 та 22 травня святковою програмою, сімейною естафетою з подарунками та майстер-класами відзначатимуть День сім'ї. Житомирян разом з родинами запрошують на майдан імені С. П. Корольова та в  парк культури та відпочинку імені Ю. Гагаріна.

Про це Житомир.info повідомила прес-служба Житомирської міської ради.

«Всеукраїнська благодійна організація «АСЕТ» спільно з Житомирською міською радою 21 травня на площі імені С. П. Корольова організовують свято «Моя щаслива родина». О 15.00 розпочнеться реєстрація родин для участі в сімейній естафеті.

Організатори обіцяють переможцям багато подарунків та море позитивних емоцій від спілкування зі своєю родиною. Естафета стане пригодою для кожного члена сім'ї, це буде весела подорож від станції до станції, де кожен з учасників сімейної команди зможе розкритися. Всі таємниці свята організатори не розкривають, окрім естафети та фото-зони обіцяють ще багато цікавих сюрпризів.  Естафета розрахована на різний вік дітей, тому взяти участь можуть як сім’ї з молодшими школярами, так і із старшокласниками», – йдеться в повідомленні.

Програма заходу:

21 травня 2016 року, час проведення: 15:00 -19:00

15:00-16:00

Реєстрація родин для участі в сімейній естафеті – кожна із 100 родин, по 2-3 людини у кожній (родини-учасники інформаційно-просвітницької діяльності ВБО «АСЕТ»), з’являється на місці старту біля кінотеатру «Жовтень» для реєстрації і підготовки до участі (спеціальний одяг, назва і девіз команди, номер і жилетка для капітана команди.

16:00 -16:30

Урочисте відкриття свята біля кінотеатру «Жовтень»

  • Слово від організаторів  та представників влади( вступна частина програми)
  • Святкова програма
  • Інструктаж команд  та оголошення правил сімейної естафети
  • Сімейна естафета

16:30-18:30

Основна програма свята

- Сімейна естафета  для 100 родин вулицями міста Житомира.

18:30 -19:00

Нагородження родин-переможців естафети, переможців фотоконкурсу.

«Управління у справах сім'ї, молоді та спорту спільно з громадськими організаціями запрошують житомирян 22 травня у парк культури та відпочинку імені Ю. Гагаріна для того, щоб продовжити святкування Дня родини. З 12.00 на центральній алеї розпочнуться майстер-класи та різноманітні конкурси: плетіння косичок, виготовлення ляльок-мотанок, підбиття підсумків конкурсу «Моя вишивана родина» та багато іншого», – повідомила прес-служба.

Як повідомляв Житомир.info, свято сім’ї, яке мало відбутися в Житомирі 15 травня, переноситься на тиждень.

Житомир.info

 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі