Місто

У Житомирі під час чемпіонату України з велоспорту будуть перекривати рух транспорту

18 May 2016, 13:50

У Житомирі 19 – 22 травня 2016 року проходитиме чемпіонат України з велоспорту серед юніорів та юніорок. З метою організації безпечної участі спортсменів у змаганнях буде частково перекрито рух транспорту.

Про це повідомляють на сайті Житомирської міської ради.

«19 травня з 16:00 до 20:00 год та 21 травня з 9:00 до 14:00 год буде перекрито смугу руху з м. Житомира в напрямку автодороги Київ – Чоп, (ред. на виїзді з міста на Богунії) організовано двосторонній дорожній рух по смузі від автодороги Чоп – Київ до м. Житомира.

20 травня з 10:00 до 14:00 год та 22 травня з 9:00 до 15:00 год - повне перекриття руху транспорту від перехрестя вулиць Леха Качинського – Адмірала Щасного до 6 км автодороги Житомир – Чернівці (до повороту на міське кладовище)», – йдеться в повідомленні.

Начальник відділу управління у справах сім’ї молоді та спорту Житомирської міської ради Віктор Малюта розповів Житомир.info, що на виїзді з міста велосипедисти рухатимуться по одній смузі, а в напрямку гідропарку дорогу перекриють повністю.

 «19 та 21 травня велосипедисти за межами міста від повороту на Довжик, їдуть в напрямку Новограда-Волинського до об’їзної траси, де вже йдуть розвилки. Але там дорога не перекривається, а лише їм забезпечується одна смуга, а рух транспорту буде здійснюватися.

20 та 22 буде повне перекриття руху від перехрестя Леха Качинського (колишня Черняховського) і Адмірала Щасного для того, щоб проїзд на Адмірала Щасного міг бути, до повороту на західне шосе, до повороту на кладовище. Ця ділянка руху перекривається, а там в Чуднівському напрямку будуть встановлені знаки, щоб їхати по об’їзній через західне шосе, через Короленка. Велосипедисти їхатимуть по колу до повороту на кладовище, потім розвертаються там і їдуть по другій смузі. Весь рух на цій ділянці перекривається», –  зазначив Віктор Малюта.

Як повідомляв Житомир.info, у Житомирі цього року очікують 700 учасників традиційного «Велодня».

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі