Суспільство

Планета канцелярії «TerraKanz» вийшла на орбіту

18 May 2016, 14:34

У Житомирі працює інтернет-магазин www.terrakanz.com.ua, який співпрацює як з корпоративними клієнтами,  так із фізичними особами. Різноманіття товарів і справді нагадує «Планету». Такого великого вибору якісної продукції у купі з вигідними для клієнта умовами доставки і обслуговування ви більше ніде не знайдете. 

«Компанія "ТерраКанц" працює на ринку канцелярських товарів вже три роки. За цей час ми зарекомендували себе як надійний партнер і помічник. Створити інтернет-магазин – це не забаганка або сліпе наслідування тенденцій. Це – необхідність, так би мовити, вимога часу», - розповідає Сергій Козакевич, директор «ТерраКанц».

В асортименті компанії - офісне, шкільне, письмове приладдя, штемпельна продукція. У інтернет-магазині ви знайдете все, що необхідно для офісного життя – від найменших дрібничок у вигляді побутової хімії до офісної техніки та презентаційного обладнання. А офісний папір формату А-4 має найкращу ціну в Житомирі.

«Якість нашої продукції завжди підтверджена конкурентними цінами та великим асортиментом. Для наших клієнтів – це можливість широкого вибору. Постійні акційні товари, клієнтські програми та вигідні умови співпраці роблять роботу з нами приємною. Ми завжди раді новим клієнтам», - каже Сергій Козакевич і додає: «У нас постійно проходять різноманітні  акції, діють постійні спец пропозиції на офісний папір, картонні контейнери та бокси».

Компанія «ТерраКанц» змінює свої стандарти з однією метою: зробити співпрацю з клієнтами більш якісною, вигідною та ефективною!

www.terrakanz.com.ua

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі