Місто

Бойові побратими попрощалися із житомирським десантником, який загинув на Херсонщині

18 May 2016, 15:11

У Житомирі бойові побратими попрощалися із десантником 95 бригади Олексієм Євдощуком, який загинув під час служби у Херсонській області. Контрактник 95-ї бригади вирушив боронити українські кордони у перші дні після анексії Криму. Пройшов найгарячіші точки сходу – Карачун, Савур-Могилу, боронив Донецький аеропорт. Рідні розповідають, що він загинув у місті Генічеськ від двох кульових поранень.

«Нам це горе близьке, тому ще це брат мого зятя. Захищав нашу Україну, а тепер ось таке горе їм. Разом служили 2 сини і батько. Батько був поруч з ним. Сказали, що дві кулі. Достеменно не знають, але сказали, що дві кулі, загинув раптово», - розповіла родичка загиблого Зоя Скачко.

«Олексій – це людина, на яку завжди можна було покластися. Якщо ставиться якась задача, то всі знали, що він її виконає . Це велика втрата для нашого батальйону. Зараз з цим розбирається військова прокуратура, що сталося. Далі винний буде покараний», - розповів військовослужбовець 95-ї окремої аеромобільної бригади Борис Рябуха.

За яких обставин боєць загинув на Херсонщині – його побратими наразі не коментують. Тіло військовослужбовця привезли у Житомир, у військовій частині, де він ніс службу, з бійцем попрощалися його побратими, друзі та родичі. Поховають бійця 19 травня. О 10 ранку з ним прощатимуться у Житомирі біля будинку за адресою: вул. Князів Острожських (колишня Шелушкова), 62-а, поховають Олексія у селі Студениця Коростишівського району.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі