Влада

Мер Житомира скликає позачергову сесію для прийняття у власність стадіону, який облрада не віддає

18 May 2016, 16:27

На 15.00 годин 19 травня мер Житомира хоче провести дев’яту (позачергову) сесію Житомирської міської ради сьомого скликання.

Відповідне розпорядження мера 18 травня опубліковане на сайті міської ради.

На позачергову сесію планують винести лише два питання:

1. Про надання згоди на прийняття в комунальну власність територіальної громади міста квартир в м. Житомирі для сімей загиблих учасників АТО та інвалідів І-ІІ групи з числа учасників АТО.

Доповідач: Кондратюк Сергій Миколайович – начальник управління житлового господарства міської ради.

2. Про згоду на прийняття у власність територіальної громади м.Житомира майнового комплексу Житомирської дитячо-юнацької спортивної школи з футболу «Полісся» Житомирської обласної ради.

Доповідач: Кравчук Олена Борисівна – начальник відділу по управлінню та приватизації комунального майна міської ради.

Щодо останнього питання, то нагадаємо – Обласна рада планує передати Житомиру майновий комплекс, який включає стадіон «Спартак», на праві оперативного управління, без зміни форми власності.

Станом на 16.00 проект рішення сесії щодо прийняття у власність територіальної громади м.Житомира майнового комплексу Житомирської дитячо-юнацької спортивної школи з футболу «Полісся» обласної ради на сайті не опублікований.

Як повідомляв Житомир.info, 19 травня о 10.00 почнеться друге пленарне засідання восьмої сесії міської ради. Цього ж дня о 10.00 продовжить свою роботу четверта сесія обласної ради.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі