Місто

У Житомирі на Великій Бердичівській комунальники ремонтують колектор, рух транспорту частково обмежений

18 May 2016, 17:25

У Житомирі 18 травня на вулиці Великій Бердичівській комунальники ремонтують зруйнований каналізаційний колектор, рух транспорту на цій ділянці частково обмежений.

Про це пише сайт КП «Житомирводоканал».

«Працівники КП «Житомирводоканал» і вдень і вночі ремонтують зруйнований зливою каналізаційний колектор, що знаходиться перед перехрестям вулиць Велика Бердичівська і Гагаріна.

Більше доби спеціалісти КП «Житомирводоканал» ліквідують аварійну ситуацію, що була спричинена потужними тривалими зливами. Аварійно-відновлювальні роботи на цьому перехресті тривають «без перерви на рекламу». Вони ускладнюються великою кількістю стічних вод, а також численними супутніми комунікаціями (інженерні мережі РЕМу, «Укртелекому», ПАТ «Укравтодору» та КП «Експлуатація штучних споруд»).

У процесі капітального ремонту поворотного колодязя планується заміна ділянки каналізаційного колектора довжиною 4 м. Наразі рух транспорту частково обмежений», – йдеться у повідомленні.

На сайті водоканалу також повідомляють про те, що ремонтні роботи розпочалися ще 17 травня.

Як повідомляв Житомир.info, 16 травня житомирський водоканал продовжував ремонтувати каналізаційний колектор на вул.Східній.

Фото з сайту КП « Житомирводоканал»

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі