Політика

На сесії міськради планують розглянути звернення до Президента щодо будівництва в Житомирі фонтану

19 May 2016, 10:57

Поновити кроки з приводу вирішення питання будівництва на річці Тетерів у Житомирі фонтану – таким є суть звернення депутатів Житомирської міськради до Президента України Петра Порошенка від імені громади міста.

Текст звернення депутати планують підтримати на сесії міськради 19 травня.

«Для початку нової віхи розвитку нам не вистачає сучасної «перлини». Такою рушійною силою може стати фонтан на р. Тетерів. Адже 11 квітня 2014 року під час зустрічі з більш як 3000 житомирян, які прийшли вас підтримати в передвиборчій кампанії, ви пообіцяли побудувати в Житомирі фонтан навіть кращий, ніж у Вінниці. Плекаємо в серці надію, що обіцянка Президента в нашій державі – міцніша сталі. Ми вирішили нагадати Вам про обіцянку і попросити поновити кроки з приводу вирішення цього питання», - йдеться у тексті Звернення.

До звернення додаються підписи 10263 житомирян, які підтримують клопотання. Підписи у Житомирі збирали представники Радикальної партії Олега Ляшка.

Як повідомляв Житомир.info,  два роки тому на майдан Корольова Порошенко пообіцяв людям відродити у Житомирі український космос та побудувати фонтан кращий, ніж у Вінниці

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі